Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

• 0

Aplikacja iPhone a HC2

Guest FibaroKK

Question

Guest FibaroKK
Posted

Witam,

Jestem ciekawy jak kamerki w HC2 działają wam na aplikacji iPhone ?

Ponieważ mam dziwny problem gdzie kidy jestem lokalnie połączony z HC2 to obraz widać bardzo dobrze lecz gdy przejdę na dostęp zdalny to w kamerze pojawia się cały biały obraz.

Ktoś miał podobnie ?

• Answers 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

Recommended Posts

• 0
Posted
Szczerze to nie chce mi się wierzyć że apple jeszcze nie zaakceptowało aplikacji, maja na to 3 tygodnie a od wysłania aplikacji przez Fibaro to już raczej minęło 3 tygodnie, zacznijcie mówić konkretne daty bo dla mnie wygląda to na brak profesjonalizmu a ja przed klientem wyglądam jak oszust :/

A to wszystko wina Fabiana,który tak ponaglał chłopaków,że Ci zapomnieli o iPhone 5

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_icon_razz.gif" alt=":-P" /> No chyba,że to Apple dało ciała, w co chciałbym wierzyć... Generalnie przestaje być wesoło,ale wierzę w team Fibaro i szybką poprawę całej sytuacji zarówno z apką na iPhona jak i softem 3.525 który pozostawia na chwilę obecną jeszcze wiele do życzenia...niestety...

• 0
Posted

u mnie na iph5 to samo co na zdjęciach wyżej, dodatkowo kamera nie działa, wieczorem sprawdzę na 4s

• 0
Posted

wasil, Wasil planujemy wydać poprawkę na iphona5

mógłbyś mi napisać na prv więcej szczegółów co u Ciebie na 3.525 działa źle?

• 0
Posted

To wydaliście poprawkę wiedząc o tym ze nie będzie dobrze działać na iPhone 5?? I oczywiście pytanie kiedy ta poprawka będzie dostępna. Czasem odnoszę wrażenie że specjalnie wydajecie wadliwe oprogramowanie żebyśmy narzekali. Ale cały czas w was wieżę .

• 0
Guest Robert K
  • Inquirer
  • Posted

Działa wam zdalny dostęp na IPhonie 4 ?

Mi po aktualizacji ani przed nie działał (mam 3.517)

• 0
    Posted

Robert K, dostęp zdalny tak, ale kamery w dostępie zdalnym już nie

• 0
    Guest Robert K
  • Inquirer
  • Posted

W becie 3.525 też kamery nie ?

Jak jest szansa w przyszłości ?

• 0
    Posted

Robert K, tak w kolejnej becie (hc2) dodamy tą możliwość

• 0
    Posted

zdalny dostep juz dziala nie dzialal rano bo mieli jakies problemy znowu z serwerami

• 0
    Posted

witam wszystkich czytam to forum każdego dnia, od momentu kiedy zostałem "szczęśliwym" klientem FIBARO i szlag mnie trafia!!! mam serdecznie dość tego cudnego przereklamowanego systemu ! Gdzie jest to wszystko co tak reklamujecie? Gdzie aplikacja iPada którą widać w każdej reklamie od pół roku, gdzie normalna stabilna wersja softu? kto ma płacić za kolejne godziny naprawiania, poprawiania tego "mercedesa". Moja cierpliwość kosztowała mnie już kilka tysięcy złotych i mam serdecznie dosyć - fantastyczna "aktualizacja" softu na iphona kolejna wpadka. Jedyne co dobre w tym produkcie to marketing.

Zastanawiam się nad pozwem do Sądu - chyba zacznę zbierać chętnych... jak tak można... skandal!

• 0
    Posted

Poprawka iphone IOS błędy nadal nie poprawione.

- kamera poprzez zdalny dostęp nie działa nadal

- lili nie działa

- zmiana ikon również nie działa ( przycisk w centrali na komputerze w IOS mamy nadal żarówkę )

- ekran na iphone 5 sie rozjechał

- Nie działa kodowanie alarmu SATEL w zakładce ALARM pyta o PIN ale cały czas pisze że podany PIN jest zły

w takim razie co zostało poprawione bo szczerze mówiąc nic nie widać, dziś klientowi musiałem nakłamać ze jeszcze czekamy na aktualizacje która lada chwila wyjdzie i te błędy które nie działają teraz zaczną działać, ale to chyba jedna wątpliwa sprawa.... :/

Panowie nie może tak być że ja sprzedaje wasz produkt i musze klienta oszukiwać bo kupiuje sprzęt który nie dokońca działa... i to nie jest w kółko moje czepianie tylko prosze zacznijcie w końcu coś robić żeby to działało jak należy!

P.s Nie wspomnę o tym że dziś z niczego o 1 w nocy otworzył mi sie garaż :/

• 0
    Posted

- lili nie działa

- zmiana ikon również nie działa ( przycisk w centrali na komputerze w IOS mamy nadal żarówkę )

+1

Czy w poprawionej aplikacji na iphone będą urządzenia wirtualne??

• 0
    Guest winiu
  • Inquirer
  • Posted

- lili nie działa

+1

Czy w poprawionej aplikacji na iphone będą urządzenia wirtualne??

• 0
    Posted

Fabian:

U mnie lili działa wyśmienicie:)

Kamery po wi-fi działają płynnie - to zostało na pewno poprawione:)

Kamer po zdalnie nie działają

/emoticons/default_sad.png" alt=":(" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Ikony poprawne - takie jak w centrali HC2:)

Obsługa alarmu - nie sprawdzałem , na 1.47 działał poprawnie

Iphone 4 , HC2 5.17

Pozdrawiam

• 0
    Posted
    Fabian:

U mnie lili działa wyśmienicie:)

Kamery po wi-fi działają płynnie - to zostało na pewno poprawione:)

Kamer po zdalnie nie działają

/emoticons/default_sad.png" alt=":(" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Ikony poprawne - takie jak w centrali HC2:)

Obsługa alarmu - nie sprawdzałem , na 1.47 działał poprawnie

Iphone 4 , HC2 5.17

Pozdrawiam

Qrcze no to nie wiem jak działa lili jak sam serwis Fibaro powiedział ze jeszcze nie działa na sofcie 5.17, tak kamera poprawiona po Wi fi działa, ikonki mi nie wchodzą nowe iphone5

• 0
    Guest Paweł Świerczyński
  • Inquirer
  • Posted

Z tym garażem to nie dodałeś że miałeś scenę że w momencie przekroczenia temperatury otworzy się brama garażowa w celu przewietrzenia pomieszczenia

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />))))))))))))

• 0
    Posted

ha ha ha no tak sorry o tym zapomniałem

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

• 0
    Posted

Czy ta aktualizacja na iPhona to jakiś kawał. Mam iPhona 5

Jak mam coś takiego pokazać potencjalnemu klientowi ?

Ostatnio bijecie wszelkie rekordy w rozpie...... wszystkiego co wypuszczacie.

Może przy kolejnych wersjach zamiast listy poprawek umieścicie listę rzeczy, które spierdol.....

Będzie lepiej wyglądało, bo będzie dłuższa.

• 0
    Guest mariusz4567
  • Inquirer
  • Posted

Wszystko ok

• 0
    Posted

Jak wyglada na dzien dzisiejszy sprawa z App'em na iPhon'a. Dziala jak powinna?

Ja po zainstalowaniu pierwszego dnia jak sie pojawila mialem takie same objawy jak reszta

Musialem wywalic i zainstalowac na nowo, ale wszystkie ikony mam teraz jednakowe (luzko), w pokojach wszystko jest pokazane jako zarowki, wczesniej byly dimmery, wlaczniki, lampki nascienne itp.