Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Problem with icon after backup or reboot


Question

Hi,

 

I have 4.130 on my HC2.

 

When i backup or i reboot my HC2. My icon VD not display.

 

One idea ?

 

Thx.

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
5 hours ago, Bodyart said:

It is NOT corrected yet.

It is fix in update process. So update to later software (4.132+) from 4.131 beta should be without this icon problem.

 

Problem can occur in update from 4.130 to next "stable" version, because fix is in beta (4.131) and not in 4.130.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...