Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

[SOLVED]Motion Sensor isn't adding to HC2 properly


Question

Hi, 

I have a few motion sensor I'm trying to add to my HC2, but it doesn't seem to be working properly. I have added a photo. 

 

Any ideas? 

Cheers

Please login or register to see this attachment.

Edited by smolson00
Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

China NEO COOLCAM Compatible with 300 series and 500 series New PIR Motion Movement Sensor Z wave Motion Detector Z-wave plus Sensor Alarm Smart House Home Automation Security -

same here. ;) 

Link to post
Share on other sites
  • 0

Let me guess, you have 20+ devices and you are on 4.120+ ?

I have had some challenges aswell to get device to include correctly, @AutoFrank made a nice topic here:

 

I think the more z-wave traffic and VD's with main loops take to much CPU time away from the inclusion process. 

Now I use Autofranks "disable VD" to reduce z-wave traffic, to bad this is not standard in firmware, @T.Konopka and @I.Srodka can you please share this with the device inclusion team?

 

Jim

Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

 

@smolson00, what device in particular? There are a lot of motion sensors. Do you mean that you have issues with adding our Fibaro Motion Sensor?

 

@jimicr, thank you for the link. I am sure that the thread has been noticed by the team before, but I'll let them know again about it :)

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • Sorry about the late reply. I've made a rookie mistake but not doing a firmware update straight away. So its all good now

     

    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...