Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 3
S500 CZ

Notifications do not work

Question

Does Fibaro have a problem with the notification server again?

 

not working since yesterday 16.5......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Hello @naboo ,

What software version do you have?

Do you use FIBARO app or new Fibaro Home Center app, iOS or Android? 

Do scenes with notifications work? Do you get an email notifications? 

 

With this little information I can suggest you to reinstall the app or reboot - it has helped others before. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Hello,

Software v4.550

I use "old" iOS Fibaro app

Scenes work OK but no bush notifications. I don't use email notifications.

 

Cheers,

Maciek

Edited by naboo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@naboo thank you for the information, I will see what can be done about that. 

 

In meantime, please check whether you have selected on Mobile Devices list (Configuration TAB > Access control > Mobile devices list) mobile devices which can receive Push notifications.

 

You can try to uninstall the app and delete you phone from Mobile devices list.

To do that go to Configuration TAB > Access control > Mobile devices list (iPhone, iPad, iPod, Android) > select mobile device > Delete

Then install and add app again. Remember though to change the phone for your new added in your scenes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello everyone.
Since my last post here in May, I reconfigured my local network and the static IP of my HC2.

As M. Andrzejewska advises in this discussion, I have also reinstalled the IOS app (old app). Since then, everything works well including notifications to my IOS devices, except that sometimes a notification is lost ! This happens especially when there is a series of consecutive notifications(2 or 3).

Should we delay between notifications?

Does anyone have the same problem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

I have problems with notifications again. I hope you will solve this problem once and for all because it brings many inconveniences. your products are not cheap and having these problems is clearly not safe your brand.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...