Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

HC3 association


Guest dennismom

Question

Guest dennismom

hi ,

 

I need some help with a fibaro motion sensor and a dimmer 2, if I add an association to group 2 movement nothing happens. more people with this problem ?

 

 

 

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this image.

Please login or register to see this attachment.

Edited by dennismom
picture not at good place
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

@dennismom, did you wake up sensor or not? Motion sensor is battery based device that falls to sleep for 4000 seconds. If you set it up, you need to wake it up.

 

I have tested associations from motion sensor with Walli dimmer and Dimmer 2. It works like a charm. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1

@dennismom Did you include both devices in Unsecure/Secure Mode to HC3? If you include one of device for example Dimmer in Secure Mode and Motion Sensor in Unsecure Mode, that could be a problem. If you are not sure, just reinclude both of devices in same mode.

 

Also like @jakub.jezek mentioned, you need to wait for wake-up window of Z-Wave battery device (Motion Sensor in this case) or manually wake-up Motion Sensor so changes are applied.

Edited by SmarterHOME
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...