Jump to content
  • 0

HC2 debug for HUE shows only Brightness


Question

Hi,

 

I have several problems to get my HUE lights working white my Fibaro HC2. I have made a scene for my bathroom just to turn on and off the light in combination white a motion sensor. This is working fine but the light is always changing back to the warm color after about 24 hours. So i like to set the color by a LUA command. I used the debug function for the settings (see below)

 

--[[
%% properties
%% events
%% globals
--]]

fibaro:debug(fibaro:getValue(162, "ui.brightness.value"))
fibaro:debug(fibaro:getValue(162, "ui.saturation.value"))
fibaro:debug(fibaro:getValue(162, "ui.hue.value"))
 

If i change the Brightness on the HUE app the value changed. But the saturation and HUE value doesn't change at all. 

Whats the problem? is it a error of the Hue bridge (square one) or anything else???

This Youtube example looks oke to me:

 

All you input is welcome and of course  i can provite more information if necessary. 

 

Thank you in advance.

 

Michel

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...