Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

QA: simple remote for LG TV Web OS


10der
 Share

Question

Please login or register to see this attachment.

 

Please login or register to see this image.

/monthly_2020_10/image.png.b83be9cf70958d188d1bd0d3f1aee3c5.png" />image.png.b50fa0de4658927802b2a85027944be7.png

PS:for force pair please set key field as "-"

PSS: QA can't polling your TV, cuz I have a some issues with HC3 and too much open sockets. so if your TV was OFF and now ON just click CONNECT buitton for restore connection

PSSS: thinking about inheritance from fibaro.MediaPlayer but not sure....

Edited by 10der
  • Like 1
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you very much for the contribution, I have loaded it in my HC3 5.050.13 and it loads correctly. I configure the IP of my LG and put "-" in clientKey, but I press the connect button and it does nothing. I only get the message "action has been called" but without any results on TV.

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • 6 hours ago, Juanjo said:

    Any ideas?

    No. But if you can see logs....

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    It was a good idea to see the logs, as I recently migrated from the HC2 to the HC3 I did not realize it.

    The bad thing is that it gives me an error that I think is typical of ClickAPP:

     

    [03.11.2020] [18:30:54] [TRACE] [QUICKAPP215]: UIEvent: {"elementName":"button1","values":[],"deviceId":215,"eventType":"onReleased"}
    [03.11.2020] [18:30:54] [WARNING] [QUICKAPP215]: Class does not have uibutton1OnReleased function defined - action ignored

     

    do you understand what it means?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    Hello 10der,
    The MUTE button does not work. All other buttons work.
    I have an LG TV with webOS 5, model 2020.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...