Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

HC3 connect to HC Lite


NickSweden
 Share

Question

Hi,

I have just unboxed my new HC 3 but can not add my existing HC Lite to the Gateway page? 

I have my HC 3 and HC Lite connected via wire to the same router. I can see their IP adresses on the router and also log onto their respective admin pages.

Both units show up on the Fibaro remote access web page as good

 

The HC Lite will be used to drive the units in our guest house (still same local network).

 

What am I doing wrong?

 

Thanks/Nick

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • Hi,

    I have just unboxed my new HC 3 but can not add my existing HC Lite to the Gateway page? 

    I have my HC 3 and HC Lite connected via wire to the same router. I can see their IP adresses on the router and also log onto their respective admin pages.

    Both units show up on the Fibaro remote access web page as good

     

    The HC Lite will be used to drive the units in our guest house (still same local network).

     

    What am I doing wrong?

     

    Thanks/Nick

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    11 minutes ago, NickSweden said:

    Hi,

    I have just unboxed my new HC 3 but can not add my existing HC Lite to the Gateway page? 

    I have my HC 3 and HC Lite connected via wire to the same router. I can see their IP adresses on the router and also log onto their respective admin pages.

    Both units show up on the Fibaro remote access web page as good

     

    The HC Lite will be used to drive the units in our guest house (still same local network).

     

    What am I doing wrong?

     

    Thanks/Nick

    Nothing,

    it is something that fibaro needs to fix. when? soon (tm)

    Fibaro mods are on this forum but the last couple of weeks they don't respond and ignoring all questions.

     

    So, you can do the math, don't bother to post something only fibaro knows.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    1 hour ago, NickSweden said:

    What am I doing wrong?

    Nothing. Not possible at the moment.

    This function will be activated with a later update.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Thanks guys, that was discouraging news as this was one of the main reasons going with Fibaro.....the function was clearly advertised?! 

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...