Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Cant upgrade


jolesen92
 Share

Question

Hi when i try to opgrade from 5.040.37 to 5.050.13 or 5.061.36 (beta)
i keeps getting this error 

Please login or register to see this image.

/monthly_2021_01/image.png.7c2e666cf72bcfc2e60c20b229c274b6.png" />

im also getting this error when manuel backup

its also failing when i try to opgrade without backup.

some one there can help?

 

Link to comment
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • i dont have nay backup files so that should nut be the problem

    Please login or register to see this attachment.

     

    Please login or register to see this attachment.

    Edited by jolesen92
    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    are you logged in locally or are you using the fibaro cloud login?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    Then sent a email to fibaro support, they can check what is wrong.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    @jolesen92,and if you haven't already done so, sometimes restarting the HC3 helps.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    you can choose repair in recovery mode but i don't know if it destroys the zwave info (all devices) and you don't have a backup

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • auto repair in recovery mode help bot some of my scenes and devices is lost, so i just have configuare some devices agin but that is okay :)

    Thanks for help

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...