Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Can't get HC3L connect to WIFI & GUI is a mess?


Ettrig
 Share

Question

I just started my brand new HC3L and I am not impressed.. as a HC3 owner I got it just for fun and potentially to add it as a slave.. but.. this feels like a beta product at best..

 

1. English localisation not working?

this is how my GUI look when I have it set to English. I had to navigate through the menus and for some reason switching to Swedish fixes this, but going back to English, which I prefer, it just shows the localisation strings.. lol.. (see screenshot 1)

 

2. Can't get it to connect to my WIFI.

I can login to the HC3L (obviously) but when I got into network settings and press Search & Connect, I just see the spinning icon forever and it never shows a list of networks I can connect to. What is going on? What do I do? (see screenshot 2)

 

 

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

1 - that browser cache issue, ctrl+F5

2 - once HC3L got wifi connected, it disconnect the integrated access point, but your computer might not recognize it and is waiting for refresh. Simply connect back your PC to your WiFi, once the HC3L LED lit green 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • From a PC with Chrome I got it working.

    (It seems that the Fibaro GUI doesn't work from Safari on a MacBook Air M1)

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    The startup is simply speaking a mess and untested. And in the manual isn't described which buttons are the Reboot - and on the HW box there is no marking of the buttons.

    After 2 days i am still not in a stable environment with two(2) devices.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...