Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

TKB thermostat problems with 5.080.20


zedmeister
 Share

Question

Since upgrading the firmware on my HC3 to 5.080.20, when I add my TKB Home thermostats, it shows as 2 temperature sensors rather than HVAC unit and temperature sensor. I cannot control my heating system and I have a lot of TKB thermostats (one in each room). Deleting and adding again does not help, nor soft or full reconfigure. Also some of my themostats have the yellow triangle and some are adding with the green dot - all are the same firmware!  Previously added TKBs are all displaying correctly as HVAC and temperature sensor. Any advice?

Edited by zedmeister
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 minutes ago, zedmeister said:

Any advice?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...