Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

All Heltun associations stopped working after reboot


Neo Andersson
 Share

Question

Hello there

 

We are facing a very big issue with associations. We have installed  10 Heltun Quinto Switches, and associted them in our new installation. Everything worked fine until we got the "System recovered from an unexpected error" message and the system got rebooted. From this moment, all the associations stopped working. The strange thing is, that they are still showing up in device's association tab, but they stopped working. /tried to re-apply them again, but doesnt help.

Anyone, any clue?

HC3 is running on last stable version.

Any Fibaro support would be highly appreciated.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...