Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reconfig'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 4 results

  1. Hello everyone, I already opened a support ticket for this problem about 20 days ago. But nobody at fibaro is responding. I wanted to do a soft reconfiguration and I can't cancel this on the "Cancel" button. Is there any other way to remove this as "root"? Thanks in advance. Cu, Speedoxx007
  2. Hi @T.Konopka I was doing a mesh reconfig on a Qubino device. I use it to read temp in a freezer in a garage and also to stretch my network out towards my front gate. This is what was reported back in the little top window in the UI [15:14:14] 757: Requesting neighbor list from the node is in progress [15:14:33] 757: Getting new neighbor list failed [15:14:33] 757: Getting new neighbor list failed [15:14:52] 757: New neighbor list received [15:15:52] ID 757: Deleting devices succesful [15:15:52] ID 757: Deleting devices succesful [15:15:53] Deleting devices succesf
  3. Hi, I started a reconfiguration on a device that it turned out was the result of a failed inclusion. I can't remove/exclude the device, a force delete/remove doesnt work A backup, reboot and even a FW upgrade doesnt stop this It is stuck in a reconfig loop and as such I cannot reconfigure another device as it will queue device as follows any thoughts ? Thanks -f
  4. Hi, Strange one I reconfigured the Master device for my HEM and it seemed to work okay I then clicked the edit for the master to find the slaves and the spinning blue balls started and are still running 15 minutes later. I tried the usual things close/open/new browser, clear cache and it still the same. The HC2 is still running fine, I just cant get to the web ui I'm trying to resist the urge to force a reboot and was wondering if anybody has other suggestions Thanks
×
×
  • Create New...