Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0
DaveScout

HCL String HTTP - ThingSpeak

Question

Hey Guys, 

 

Trying to send a HTTP String from my HCL VD but it's not working.. anyone see what I'm doing wrong, 

 

String I'm trying to send is: 

Please login or register to see this code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The topic has been moved from "

Please login or register to see this link.

" to "

Please login or register to see this link.

".

 

Temat został przeniesiony z "

Please login or register to see this link.

" do "

Please login or register to see this link.

".

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi @DaveScout,

 

I understand that you hid your personal key just for the sake of privacy and security right? Otherwise it may be the reason.

 

Another issue is the empty parameter field1. Did you delete it just for the sake of this question or are you trying to send something like that?

 

Finally, such requests are made in a different way, example below:

Please login or register to see this code.

 

You need to check your request from the browsers using Firebug (Firefox) or some other developer tools F12 (in Chrome).

 

Additional problem may be the HTTPS, implementation of the encrypted request may differ from standard HTTP.

 

 

Edited by I.Srodka

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • The request works fine in a browser, sending the full string using HTTP works well.

     

    I did hide the key yes.

     

    The value of 'field=' is up to me, it's what I want to send. Either 1 or 0 it does not matter.

     

    Would it be possible for someone to kindly show me an example what my string would look like in that format?

    • Like 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


    ×
    ×
    • Create New...