Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

Question

Posted

Witam

Zakupiłem syrene alarmowa neo coolcam. Potrzebuję pomocy. Podobno ma ona kilka mocy głośności i różne dźwięki. Tylko nie mam pojęcia jak się je ustawia - aktywuje. Chciałbym ją użyć do alarmów (pożar. Zalanie. Włamanie) jak i do sceny - gdy motion sensor przy drzwiach wejściowych wykryje ruch (powiadomienie że ktoś wchodzi do domu - krótki nie za głośny sygnał) 

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Recommended Posts

• 0
Posted

Witam czy komuś udało się podpiąć syrenę pod Fibaro z możliwością ustawienia dźwięków lub poleca syrenę innej firmy która jest kompatybilna z centralką HCL ? Pilnie potrzebuję informacji na ten temat.

• 0
Posted

Każda syrena działa tylko jako włącz / wyłącz brak możliwości wyboru  rodzaju dźwięku i poziomu głośności do różnych akcji co czyni z nich mało atrakcyjnym zastosowaniem. Mam nadzieje że syrena od Fibaro będzie  bardziej  zaawansowanym urządzeniem  ,tylko musi się w końcu pojawić w sprzedaży ;)

Ja mam znowu pytanie czy do  prostego panelu alarm fibaro da się podpiąć syrenę ,która się włączy po naruszeniu alarmu i wyłączy po rozbrojeniu alarmu ? 

Czy tylko przez scenę to można zrobić ?

pozdrawiam

• 0
Posted

Czy ktoś wie kiedy Fibaro zamierza w końcu wypuścić na rynek syrenę alarmową,

którą tak dumnie przedstawiali na IFA 2018?

• 0
Posted

Też jestem bardzo ciekawy takiej syreny od Fibaro, a nie od firmy 'trzeciej".

• 0
Posted

Ciekawe czy ktoś z Fibaro wkońcu się wypowie na ten temat?

• 0
Posted

Tylko, że jak wyskoczą z ceną 500zł to tak, jakby jej nie było....