Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Connected receivers with too much power consumption


Gelfling
 Share

Question

Hello guys (and girls),

 

I'm getting critical messages in my Fibaro home center 3. Running sw 5.020.60 .

The unit has added just fine and works perfect.

It is a qubino flush shutter, wich I have a few more.

What can I do to solve the error (see screenshot).

Thanks for all suggestions in advance!

 

Regards...

 

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I had several of the voltage drop errors and "reduce dimming level" on fibaro dimmers with HC3

(This was not present on HC2)

So far I just dimmed the light a little and it stopped.

 

Maybe some parameter changed in exclude/include process ??

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • Thanks for the response,

     

    I can understand the error message at a dimmer (when it is active). My device is a roller shutter, so it should stop when it is fully opened or fully closed. 

    Can I adjust some parameters to resolve this issue? The parameter of the device or in HC3?

    Another question: is this dangerous, can it cause a fire or something?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Thanks for the overwhelming replies. After updating the Homecenter to 5.021.38, the problem is solved.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...