Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Error 597 when trying to properly set home location


Question

It’s unclear to me if setting the home location really works… 

 

- System build: 5.030.45

- the map doesn’t up

- after each letter I edit in the address the Error 597 message appears

- I do have some lat/log values that might be correct

 

Any similar experiences?

 

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
7 hours ago, l-i-n-k said:

System build: 5.030.45

 

Your firmware is old. Best way is to upgrade to more recent firmware (log on locally to do so)

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...