Nie bardzo wiem w jakom watku umiescic tego posta, dlatego umieszczam go tutaj.
Mam nastepujace pytania:
1. Kiedy bedzie wypuszczony nowy plugin do satel integra, ktory bedzie poprawnie obslugiwal Integre 256 ? - to raczej pytanie do fibaro
2. Czy mozna z bloczkow uzbroic strefe w satelu ? -> jakos mi to nie dziala. Rusza z LUA po zmianie z armed na arm.
3. Czy jest jakas komenda w lua do uzbrojenia strefy w satelu z opcjami (takimi jak w satelu 0-wszystko 2-bez wewnetrznych) ?
4. Jak podmienic ikonki czujnikow satela w fibaro ?
Pozdrawiam serdecznie
Leszek
Edited by T.Konopka Zła kategoria. Proszę czytać opisy przed dodawaniem tematów. Dodałeś temta w "Rozwiązaniach Społeczności", a nie przedstawiasz żadnego rozwiązania.
Question
lesiu76 1
Witam,
Panowie i Panie oraz drogie wsparcie Fibaro.
Nie bardzo wiem w jakom watku umiescic tego posta, dlatego umieszczam go tutaj.
Mam nastepujace pytania:
1. Kiedy bedzie wypuszczony nowy plugin do satel integra, ktory bedzie poprawnie obslugiwal Integre 256 ? - to raczej pytanie do fibaro
2. Czy mozna z bloczkow uzbroic strefe w satelu ? -> jakos mi to nie dziala. Rusza z LUA po zmianie z armed na arm.
3. Czy jest jakas komenda w lua do uzbrojenia strefy w satelu z opcjami (takimi jak w satelu 0-wszystko 2-bez wewnetrznych) ?
4. Jak podmienic ikonki czujnikow satela w fibaro ?
Pozdrawiam serdecznie
Leszek
Edited by T.KonopkaZła kategoria. Proszę czytać opisy przed dodawaniem tematów. Dodałeś temta w "Rozwiązaniach Społeczności", a nie przedstawiasz żadnego rozwiązania.
5 answers to this question
Recommended Posts