Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Wall plug unresponsive


Emma

Recommended Posts

I have three Homekit Wall plugs in the same room. A Ubiquiti AP (AC-PRO) roof mounted in the same room. Two of the wall plugs are inserted into the regular wall outlets, they are loosing connectivity and has to be re-inserted every now and then. The third wall plug have never had issues. It is plugged into to an online UPS (generates perfect 230V AC). Can the issue be power ripple/voltage spikes etc?

Link to comment
Share on other sites

o.O I was going to find here solution to solve the “not response” issue with the wall plug but as I see I am not only one having this problem. :-(

 

Unfortunately FIBARO Wall plug is the same as all the Chinese HomeKit devises such as Koogeek or Xiaomi/Aqara which are always in “not response” mode as well.

 

I have 4 FIBARO single switches, a couple of motion sensors and all of them have been working perfect for more than a year. This is the reason what I decided to buy the wall plug. Thankfully I’ve bought only one and now I thing that Eve plug-devices still the best yet.

 

Does anyone have the same issue but with another FIBARO HomeKit devices? I wanted to buy CO2 censors but now I am going to think twice before purchasing.

Edited by Stebel
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Topic Author
  • Well I really think Fibaro dropped the ball here big time. No working updates, no RMA procedure, no response in their own support forum, nothing. Really disappointing.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 7 months later...

    I have 3 plugs of Fibaro and they all suffer the same problem. Always being referred to the next update and no progress in solving this issue, currently using the firmware v6.0.4 does not change a thing. They are in the trash now. Bought one Koogeek and two Philips Hue Smart plug, problem solved. Never had a problem again. Pity, did costs me a lot of money, but then sometimes you learn the hard way.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...