Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Search the Community

Showing results for tags 'adding'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I have many Fibaro Wall Plug (2500W) devices (they were connected to another z-wave network, connected to another z-wave controller. The old controller is dead now.) and when I’m trying to add (include) any of this devices to my new Home Center 2 controller, I have a problem with it. The log: [14:25:36] Home Center in learning mode [14:25:38] Device added [14:25:40] Add node status protocol done [14:25:40] Adding devices complete [14:25:40] Adding devices complete [14:25:54] ID 45: Set association for group 1 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 1 [14:25:54] ID 45: Set association for group 2 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 2 [14:25:54] ID 45: Set association for group 3 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 3 [14:25:54] ID 45: Set association for group 1 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 1 [14:25:54] ID 45: Set association for group 2 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 2 [14:25:54] ID 45: Set association for group 3 [14:25:54] ID 45: Received association report from group 3 [14:26:17] ID 45: Device configuration finished And after that I see what 2 devices are included (why not one?) and with strange status: Not configured. See screenshot. If I try to switch off or switch on the device - it works. I have tried to reconfigure this device but no luck: Reconfiguration Failed. See screenshot. I have tried to reset the device like in this instruction https://manuals.fibaro.com/wall-plug/. Insert the device into a socket Press and hold the B-button Wait for the visual indicator to glow yellow Release the B-button Press the B-button again, briefly Successful reset will be confirmed with the visual indicator changing colour to red Visual indicator and Wall Plug’s relay will turn off It resets successfully but the problem repeats when I try to add (include) the device. After all I restore my controller from backup. I’m trying again and again but the problem is still persist. Only 1 form about 15 Fibaro Wall Plugs is connected correctly now. Please, help me with it. What should I do?
×
×
  • Create New...