Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freeze'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 8 results

  1. Hi all, I see that some users have downloaded Z-wave monitor script and I think it could be a good idea to share our data and know-how to optimize our Z-wave performance. In my case I have manage to reduce Z-wave traffic from average of event per 1.7 sec. to 4.8 sec (24 hours monitoring, 78 physical devices, 382 IDs), but I don't know if this is a good number. It will be interesting if anyone could share an average of his system. That way we can compare and might be to achieve the right number and stable performance which may be could prevent Z-wave freeze in the future. I thin
  2. I have installed my Intercom with access from a couple of iPads. After testing the opening of a gate with a code (which worked), the intercom started blinking red (5 digits alternating) and stopped being accessible by my iOS devices. Either local or cloud access has become impossible. It seems also that the Intercom has totally disconnected from the network (I had given a static IP which is no longer seen by my router), restarting the router did not help. What happened and what can I do? It cannot be that the Intercom would stop working all of a sudden and tha
  3. Intercom freezes once in a while - runs fine for several days and then stops spontaneously communicating, however is still reachable over app. No more rings/calls broadcasted. After a reboot over app intercom works fine again - however leads to missed calls at the door which is annoying - Unreliable performance is difficult especially when away. Intercom is hardwired with PoE. Anyone same experience or solution? Thank you Pfirry
  4. An option to to filter spikes of degree changes would be ideal. Sometimes the sensor are not very accurate for a short of period, like this screen-shot. Ideally the system need to verify the degree or wait for X second before it sends notifications.
  5. Winter has gone and 30 degrees are back in town so time ago I stopped all scenes that control the heating system in the house. We are talking about 16 scenes changed from automatic to manual, but I did not stop the automatic daily restart scene. Immediately after that, the used RAM dropped from 99% to 80%. Now, looking at the RAM usage I can read numbers between 96 and 99% without implementing anything new. Yes it eats RAM, a lot, not known why, not possible to do anything about that. I read that people with FW 4.130 are less happy then 4.120 or 4.110 or xxxxx. Gu
  6. Like many others here, I'm frequently plagued by periodic crashes and 503 errors. In my case, I noticed that the memory usage would increase dramatically, to the point where scenes would no longer run, and the web interface wouldn't respond. Only a restart would fix it. I traced it to what I can only think is a memory leak, and I have a suspicion that it's related to the Heating/Cooling Panels. It might be fine for a while, and then for a week or so, I'll get the memory leak problem occur again. I can't be 100% sure, but I'm coming to conclusion that this happens after I've updated the He
  7. Hi Excuse my google english, and for the long post. Since upgrading from 3.6x to 4.0xx HCL has max running for four days without rebooting. I have been using automatic restart (about every 3 days) for more than a year. After ver. 4.082 was worse, being 78% "used space" of 3 days. Throughout the summer, with only 12 active scenes of 47 https://forum.fibaro.com/index.php?/topic/22084-experiences-from-hcl-4090/&do=findComment&comment=95287 Fibaro developers have had access to HCL from d. August 24 to d. Sept. 9 When Fibaro have a
  8. Hi We recived a batch of brand new HCL yesterday and we wanted to add an Aeotec micro motor controller to our system, sadly this wasn't possible. The HCL is running under 4.044 we added a door sensor a double switch realy and made a scene, working all right so far, but when we tried to add the motor controller clickcing the ID button the system recognize the device but then stall on the device configuration process. We have been using this devices with HC2 working fine the up, down, pause commands (the slider to set the blinds control no so well), so we are going nuts to find what ma
×
×
  • Create New...