Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Search the Community

Showing results for tags 'https'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 5 results

  1. I am trying to get this to work... I have a Fibaro Movement Sensor in the hallway and want to do the following.. When the sensor is breached, it should send out a https message to macrodroid link which will in turn turn the brightness of the Android Tablet sitting next to the door to 100% and then set the CCTV app to full screen. I am using Macrodroid to automate the part of the android bit and it all works. I just can't work out how to call the https link. The link is like this. Any ideas how I can call it?? It can be either a scene or VD. https://trigger.macrodroid.com/ab12345656-1111-4444-AB10-1234567890/home Many thanks in advance.. ( I have done a search of the forum and the examples listed are just too complex for me to understand.. hence I am asking here.)
  2. Hello Fibaro team, Internet as we speak is transforming towards more and more use of HTTPS and TSL. My question is simply, is there a timeplan for HC2 to transfer from HTTP to HTTPS also on the local site access solution? I understand there can be difficulties with the certificates...... For example, I would prefer to send an HTTPS request to HC2 for starting scenes or altering status on a device, where username and password are protected with TSL transmission. Kindly, DrPepper
  3. Hi, I am trying to connect to a secure web server, with a self-signed SSL certificate, using the net.HTTPClient() library in a scene. When I connect to the web server using my web browser, I get a warning telling me that the certificate is not certified by a valid authority, as you may have already seen on such certificate. In my web browser, I just click on the button to continue anyway. Firefox even allows me to add the certificate to the list of approved certificates. Problem solved But on HC2, I can't figure how to bypass the warning Here is the LUA code i use : local URL = "https://subdomain.domain.com/path" local httpClient = net.HTTPClient() httpClient:request(URL, { success = function(response) if response.status == 200 then -- Code to execute if successfull else fibaro:debug("Error : status=" .. tostring(response.status)) end end, error = function(err) fibaro:debug('httpClient:request() : Error : ' .. err) end, options = { method = 'GET', checkCertificate = false, } }) As you can see,I tried to use the "checkCertificate = false" option, but I doesn't seem to have any effect. I always get the following message : "sslv3 alert handshake failure" [DEBUG] 21:05:41: httpClient:request() : Error : sslv3 alert handshake failure The checkCertificate option seems to exist, as I found it as a string in the compiled binaries into the HC2. I tried both true and false boolean values, which seems to be accepted by the LUA interpreter, but I doesn't affect result as I would normally expect; If I try another value, such as a number or a string, I get a LUA Cast error and the script immediately ends. This is a proof that the checkCertificate parameter is used, but apparently with no effect. Can anyone confirm this strange behavior ? To Fibaro developers, can you confirm this parameter is correctly implemented ?
  4. Hoping someone can shed some light on this... Trying to send a HTTPS GET request to an AWS API Gateway endpoint. Here's the Lua code (obviously I've removed any privileged information for the purposes of posting here): httpClient = net.HTTPClient(); httpClient:request ( 'https://**********.execute-api.eu-west-1.amazonaws.com/****/***********', { options = { method = "GET", headers = { ['x-api-key'] = '*****************************' } }, success = function (response) fibaro:debug (response.data) end, error = function (err) fibaro:debug ("Error:" .. err) end }) I get an 'Error:Transport endpoint is already connected' message in the debug window. That's not a response from the API (no requests get logged on the AWS side, so the HC2 isn't getting as far as making the request at all.) If I try making a HTTPS request to another URL (like Google for example) it works with no issue. Also I know the API endpoint works, because I can call it from CURL and it does exactly what I expect. It's just from a scene. Seems like others have had the same issue, specifically with AWS API Gateway. Anyone know how to get this to work? Cheers, Dan
  5. Hello Everyone, I am very new to programming with the Home Center 2, and am still working my way through all of the documentation. One thing i noticed in all of the examples is that all commands are sent over HTTP, including the username and password in the URL. Is there no encryption support? Thank you in advance, Dave
×
×
  • Create New...