Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Update 5.080


67 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 0 replies
    • 1,321 views
    • 0 replies
    • 643 views
  2. Other topics
    • 41 replies
    • 1,976 views
  3. UI MEM /CPU 1 2

    • 23 replies
    • 914 views
  4. Slow UI after update

    • 19 replies
    • 851 views
    • 35 replies
    • 754 views
    • 15 replies
    • 651 views
    • 6 replies
    • 613 views
    • 12 replies
    • 607 views
    • 16 replies
    • 571 views
    • 13 replies
    • 501 views
  5. Unknown error occurred

    • 8 replies
    • 434 views
    • 8 replies
    • 427 views
    • 15 replies
    • 425 views
  6. Update 5.080.12 Changelog clarification!

    • 4 replies
    • 413 views
    • 12 replies
    • 397 views
    • 8 replies
    • 380 views
  7. z-wave engine 3

    • 9 replies
    • 376 views
  8. howto downgrade 5.080

    • 11 replies
    • 373 views
  9. delete device (qa)

    • 8 replies
    • 320 views
  10. Security mode

    • 6 replies
    • 308 views
    • 7 replies
    • 308 views
    • 10 replies
    • 306 views
  11. timeout

    • 4 replies
    • 305 views
    • 4 replies
    • 304 views
×
×
  • Create New...